Logotyp

”Jag ser fram emot att fylla lokalerna med liv, värme och rörelse”


Malin Lundin - receptionsansvarig och administratör på Knivsta centrum för idrott och kultur

Vad ingår i din nya roll som receptionsansvarig på Knivsta centrum för idrott och kultur?
Som receptionsansvarig vill jag se till att alla som besöker CIK ska få ett gott och hjärtligt bemötande. Receptionen ska alltid vara bemannad, så lite pussel med schemaläggning kommer nog behöva läggas där. Utöver det kommer jag arbeta med lokalbokningar, fakturahantering, uppdatering av hemsida och kommunikation via sociala medier.
Fram till att huset står färdigt arbetar jag delvis i projekt med inredning för vissa ytor. Vad mer som ingår i tjänsten får framtiden utvisa, organisationen är ju ny så rutiner behöver arbetas fram. Det känns oerhört inspirerande att få vara med från början och skapa förutsättningarna för verksamheten.

Vad skulle du säga är dina styrkor i din nya tjänst?
Att ha en trivsam atmosfär på arbetsplatsen är viktigt för mig och jag vill bidra med en positiv anda som jag hoppas ska kännas både som besökare och kollega. Jag tror att min kreativitet och flexibilitet kommer väl till pass, jag märker redan att uppgifterna jag får till mig varierar oerhört.

Vad ser du fram emot mest med Knivsta centrum för idrott och kultur?
CIK kommer att bli en härlig mötesplats. Det kommer att finnas mycket aktiviteter kopplat till huset, men min förhoppning är att Knivstas invånare även kommer att hitta dit bara för att ”hänga”. Jag tror att platsen som sådan med arkitekturen och konsten kommer att bli spännande och inspirerande och jag ser fram emot att fylla lokalerna med liv, värme och rörelse.