Logotyp

Säg hej till Johan på service-enheten!

För att få allt att fungera på CIK behövs en service-enhet, vilken successivt byggs upp ju närmare vi kommer ett helt färdigt hus. Johan går snart upp på heltid, och då passar vi på och frågar vad han ska arbeta med.

Vad ingår i ditt arbete på service-enheten?
En rad olika arbetsuppgifter, i huvudsak drift, skötsel, renhållning, iordningställande inför olika arrangemang samt underhållning av våra anläggningar liksom av de fordon och maskiner som används. Sedan får man inte glömma bort att ge service till anläggningens besökare och till den övriga personalen som arbetar.

Vilka skulle du säga är dina styrkor?
Jag är envis, positiv, målinriktad och en bra lagspelare som alltid gör mitt bästa. Jag är bra på att ta ansvar och att lyssna på andra.

Vad ser du fram emot mest med Knivsta Centrum för idrott och kultur?
Jag ser fram emot att få se barn, unga och vuxna ha möjlighet att kunna må bättre. Genom att aktivt kunna utöva idrott och kulturaktiviteter på sin fritid, som är en bra början till ett långt och hälsosamt liv. Undermedvetet skapas även en gemenskap som är otrolig viktig som får människan att växa. Inom idrotten och kulturen  finns många olika klyftor som vi behöver ta tag i. Därför är det viktigt att vi samarbetar tätare mellan dom olika aktörerna och med CIK så har vi mycket goda förutsättningar att lyckas.

Välkommen Johan önskar Knivsta Kultur och fritid genom kommunikationsansvarig Lena Malmborg.