Logotyp
Bild

Vy över restaurang/café i anslutning till huvudentrén. Illustration: Norconsult.

CIK söker entreprenör till restaurang/café

Intresseanmälan öppen för den som vill driva restaurangen

Nu söker Knivsta Centrum för idrott och kultur en entreprenör för driften av anläggningens restaurang- och caféverksamhet. Restaurangen/caféet kommer ligga i anslutning till huvudentrén i det som kommer blir Knivstas nya mötesplats. För att få vara med i upphandlingen och få ta del av upphandlingsdokumenten krävs en intresseanmälan, som görs via länken här: Intresseanmälan via Kommers Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Upphandlingen inleds 2018-09-19.

Knivsta Centrum för idrott och kultur är kommunens hittills största byggprojekt med högt ställda ambitioner för såväl arkitekturen, verksamheten och restaurangen/caféet. Kombinationen av lokaler för idrott och kultur i samma anläggning skapar förutsättningar för att det blir en central och attraktiv mötesplats för alla. Anläggningen som byggs i flera våningsplan kommer att bestå av:

Två fullstora sporthallar varav den ena har 300 läktarplatser, en stort kampsportlokal med två träningsmattor, scenkonstlokal med plats för 400 sittande, ishall med plats för 300 åskådare, tre våningar med kontor för uthyrning, totalt cirka 70 arbetsplatser, restaurang/café i anslutning till huvudentrén, gemensamma ytor med föreningsgym, förråd, kontor, konferensrum, reception och föreningspentryn.

Anläggningen kommer färdigställas etappvis med start våren 2019. Restaurangen/caféet planeras kunna tas i drift i oktober 2019.