Logotyp
Arkitektillustration Norconsult Cafévy

Restaurangen kommer ligga i anslutning till huvudentrén i CIK och ska rymma cirka 70 sittplatser. Illustration: Norconsult.

Nu avgörs vem som ska driva restaurangen i CIK

Just nu pågår upphandling av entreprenör till den kommande restaurangen/caféet i Knivsta Centrum för idrott och kultur.

Restaurangen/caféet kommer ligga i anslutning till huvudentrén i det som kommer bli Knivstas nya mötesplats. Totalt kommer det finnas cirka 70 sittplatser i restaurangen och sommartid kommer man även kunna sitta utomhus.

- Restaurangen kommer ha en central placering och roll i CIK och det känns jättespännande att upphandlingen är igång. Vi i kommunen har efterfrågat generösa öppettider med mat och fika alla dagar i veckan. Vi vill gärna att entreprenörens tjänster och utbud ska harmonisera med husets aktiviteter och övriga verksamheter och vi ser gärna ett fräscht utbud med vegetariska alternativ, berättar Carina Nordlander, fritidschef och verksamhetens projektledare i bygget av CIK.

Tillsammans med en grupp inom Kultur och fritid ska hon under hösten träffa de entreprenörer som uppfyller kvalificeringskraven och går vidare till en utvärderingsintervju. Runt årsskiftet ska det vara avgjort vem som får uppdraget att driva restaurangen – och i oktober 2019 ska den kunna slå upp dörrarna för matgäster.