Logotyp
Bild

SK Vide spelade för första gången inför publik lördagen den 12 oktober.

Läktarpremiär i CIK

Lördagen den 12 oktober var det premiär för publika matcher i CIK med SK Vide Innebandy, och igår var det USM för Vassunda-pojkarna. Till helgen 19-20 oktober är det dags för flickornas USM. Utöver CIK utspelas mästerskapen på ytterligare ett 30-tal platser runtom i Sverige. Ett 60-tal kom i lördags för att titta, och ännu fler var på plats igår.

Fredrik Åström, SK Vide, berättar att ett 60-tal var på plats för att titta i lördags. Framöver ska de göra insatser för att mångdubbla siffran. ”Hela föreningen har en enorm energi och har gjort en tydlig omstart där bl.a. herrarna drog sig ur division 2 och ifjol började om i division 6. Nu leder man division 5 och ska fortsätta uppåt”, säger Fredrik.

De kommer fokusera på tre dagar framåt – invigningen 7 december samt två fredagar i vår. Då ska både dam- och herrlaget spela och vi planerar att köra ”all in” med ljud, ljus, rök mm. Förhoppningen är att ”Fredagsmys i CIK” ska bli en snackis på byn.

Knivsta Kultur och fritid, som snart flyttar in i huset, ser fram emot att komma närmare föreningslivet för att tillsammans skapa bra verksamhet!