Logotyp

Information med anledning av coronaviruset

Texten är uppdaterad 30 augusti 2021. Knivsta Centrum för idrott och kultur är öppet för föreningar och för allmänheten i enighet med rådande restriktioner. Husets restaurang är också öppen.

Senaste nytt

Från den 15 juli anpassar Folkhälsomyndigheten och regeringen ytterligare lättnader kring gällande restriktioner.
De anpassade restriktionerna ger ökad tillgång till kultur- och fritidskontorets anläggningar. För dig som besöker oss innebär det ett stort eget ansvar. Det är fortsatt viktigt att undvika trängsel och att du håller ett smittsäkert avstånd om 1-2 meter till din omgivning. Kultur- och fritidskontoret förbehåller sig rätten att anpassa antalet besökare i respektive lokaler utifrån att trängsel inte uppstår.

Åskådare/publik tillåts upp till 300 sittande personer på läktare i varje lokal där sådana sittplatser finns, annars tillåts högst 50 personer.

För aktuell information gällande föreningsarrangemang, se arrangerande förenings hemsida.

Läs mer om hur kommunen arbetar med och hanterar coronaviruset: https://knivsta.se/politik-och-organisation/nyheter-och-pressinformation/aktuella-fragor/coronaviruset-covid-19 Länk till annan webbplats.

Allmänhetens åkning är öppen enligt ordinarie tider. Max 50 personer tillåts vistas på isen samtidigt.

Restaurang Kvarnen
Restaurangen är öppen:
Måndag - fredag 10.00-15.00
Lördag 10.00-15.00
Söndag 11.00-16.00

Fritidsbanken och inlämning

Du kan lämna utrustning till Fritidsbanken när huset är öppet. Du lämnar den precis innanför huvudentrén och behöver inte möta någon personal. Har du utrustning men har svårt att lämna? Skicka ett mejl till mathias.johansson@knivsta.se för att boka in tid för upphämtning.

Konstvandring

Det är återigen möjligt att besöka tillfälliga och permanenta konstutställningar på Knivsta Centrum för idrott och kultur.