Logotyp

Information med anledning av coronavirusets spridning.

I Knivsta kommuns öppna kultur- och fritidsverksamheter följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller i dagsläget de flesta verksamheter öppna. Följ uppdaterad information om verksamheterna här: https://knivsta.se/politik-och-organisation/nyheter-och-pressinformation/aktuella-fragor/coronaviruset-covid-19länk till annan webbplats

Att tänka på när du besöker CIK

Folkhälsomyndigheten bedömer risken för smittspridning i Sverige som mycket hög och uppmanar människor med symtom på infektion, även milda, att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra.

Var uppmärksam på tidiga symtom på infektion som påminner om förkylning och influensa. Vid minsta symtom ska du hålla dig hemma och inte besöka våra verksamheter. Tänk på att tvätta händerna ofta för att undvika att sprida smitta.

Är du symtomfri är du varmt välkommen!

Evenemang och sammankomster

Regeringen har tills vidare stoppat allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer i hela Sverige.

Under fliken "Evenemang" ser du om den konsert eller föreställning du tänkt gå på äger rum eller om den är inställd/framflyttad. De flesta evenemang är framflyttade. Vi uppdaterar löpande.

Biljettköpare kommer att informeras via e-post från aktuell biljettaktör.

För idrottsevenemang, se respektive arrangerande förenings hemsida.

Hur påverkas arrangörer som hyr in sig i våra lokaler?

Varje enskild arrangör får i dagsläget själv bestämma om ett evenemang ska köras som planerat eller ställas in.

Vi undersöker självklart möjligheten att boka om evenemanget till datum längre fram i tiden och uppdaterar samtliga kanaler när så är gjort.

Restaurang Kvarnen på CIK

Restaurangen håller nu öppet mellan klockan 11 och 14.

Lunchen som vanligtvis serveras som buffé serveras tills vidare på tallrik direkt från köket.

Håll dig uppdaterad här: https://greatplate.se/restaurang-kvarnen.htmllänk till annan webbplats

Vi ber om förståelse och tålamod

Vi hoppas att ni - besökare, arrangörer, artister och samarbetspartners, har förståelse och tålamod i denna situation. I nuläget förändras saker varje dag och vi arbetar hela tiden med att hantera denna oförutsedda omställning i våra verksamheter.