Logotyp

Ishallen öppnar i sommar

Ishallen i CIK kommer att öppna den 10 juni. Flera företag har bokat ishallen för att anordna hockey- och konståkningsläger under sommaren och föreningen Knivsta IS kommer också ha träningstider. Det kommer även finnas utrymme för allmänhetens åkning samt en del ströbokningar.

På måndag den 1 juni påbörjas spolningen av isen i ishallen i Centrum för idrott och kultur. Beskedet om att kunna öppna ishallen till sommaren har dragit ut på tiden men nu är allt på plats berättar fritidschef Catrine Wermelin.

- Ishallen är verkligen superfin och vi är många som är förväntansfulla. Bygget som har färdigställt hallen och de team som nu jobbar för att få alla delar på plats för verksamhet gör ett kanonjobb! Vi har haft ett gott samarbete med bland andra föreningen Knivsta IS och det känns verkligen roligt att ishallen kan öppnas nu, säger fritidschef Catrine Wermelin.

Full fart i hallen i sommar

För att det ska vara ekonomiskt möjligt att öppna ishallen redan i juni har flera kontrakt skrivits med företag som kommer bedriva hockey- och konståkningsläger. Föreningen Knivsta IS med barn- och ungdomsverksamhet kommer också att starta sin verksamhet i hallen i sommar. De strötider som återstår kommer att vara möjliga att boka från och med den 8 juni på knivsta.se.

Tider för allmänhetens åkning hittar du här

Ordinarie säsong börjar 17 augusti

Den 17 augusti drar den ordinarie säsongen igång, och då har Knivsta IS en stående säsongsbokning. Ungefär tio timmar i veckan kommer det vara allmänhetens åkning i ishallen och det kommer även finnas strötider att boka för privatpersoner, föreningar och företag.