Logotyp

Hej mitt i sommaren!

Knivsta Centrum för idrott och kultur, CIK, har snart varit öppet i åtta månader. Vi invigde CIK i december 2019, och kan konstatera att verksamhetsstarten inte blev vad vi tänkt och planerat då corona krävt att vi fått ställa om och flytta fram aktiviteter och evenemang. Trots det är känslan att vi kommit igång bra!

Full fart i ishallen

Den 10 juni öppnade ishallen vilket betyder att hela huset med alla tre husdelar varit i drift i drygt en månad. CIK har under sommaren haft hockey-, konståknings-, dans- och kampsportsläger, Knivsta IS har arrangerat skridskoskola och det finns många tillfällen inplanerade för allmänhetens åkning.

  • Upplägget är varannan gång med klubba och varannan utan. När klubba är tillåtet är det ofta fler än 50 personer som vill åka.
  • När den situationen uppstår är det en timmes istid som gäller, och då ser vi gärna att du utnyttjar tiden väl så att så många som möjligt får möjlighet till istid.
  • Så länge restriktionen om max 50 personer kvarstår är läktaren stängd för att så många som möjligt ska få åka.

Tider för allmänhetens åkning hittar du här

Händer i augusti på CIK

I augusti är det både skridskoskola och prova på-dagar med Riksidrottsförbundet. Läs mer under Händer på CIK.

Save the date: 22 augusti!

Spara 22 augusti i kalendern. Då planerar vi en kväll för alla ungdomar med livemusik, öppen scen, dansföreställning och mycket mer! Mat- och fikaförsäljning kommer finnas. Håll utkik i appen "Ung i Knivsta" och i våra sociala medier.

Planering av hösten 2020

Det är svårt att planera höstens evenemang och aktiviteter då vi inte vet om restriktionerna om 50 personer kommer kvarstå. I slutet av augusti vet vi förhoppningsvis mer om vad som kan genomföras och inte. Den 17 augusti drar den ordinarie säsongen igång. Ungefär tio timmar i veckan kommer det vara allmänhetens åkning i ishallen och det kommer även finnas strötider att boka för privatpersoner, föreningar och företag.

Till sist vill vi önskar er alla en fortsatt glad sommar!

/CIK-gänget

På bilden ser ni hälften av alla oss som arbetar på CIK.