Logotyp

Utegymmet framför CIK är färdigställt men väntar på besiktning innan det får användas.

Det här händer med utemiljön runt CIK

Kommunen har under den senaste tiden fått frågor kring utemiljön runt CIK. Frågorna gäller främst träboden mellan Hälsohuset och CIK, utegymmet samt nya Parkvägen, som ska binda samman Södervägen med Särstavägen och stationen.

Markona är det anläggningsföretag som arbetat med utomhusmiljön runt Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK). Förra veckan (v 38) begärde företaget sig själva i konkurs, vilket innebär att alla arbeten just nu är avbrutna.

Kommunen för just nu en dialog med konkursförvaltaren kring hur arbetet ska fortsätta och man räknar med att arbetena är igång igen inom kort. Så snart de återupptas kommer vägen byggas klart och det avbrott som uppstått förväntas inte påverka färdigställandet nämnvärt.

Utegymmet

Utegymmet är nu färdigställt men väntar på att besiktas och godkännas innan det kan tas i drift. Innan dess är det inte tillåtet för allmänheten att börja använda gymmet.

Boden på grusplanen

Boden på grusplanen kommer att börja användas inom en snar framtid. Just nu håller vi på Kultur och fritid på att förnya det bygglov som gällde under byggtiden, samt koppla på vatten och el. Mer information om detta kommer inom kort.

Boden på grusplanen mellan CIK och Hälsohuset