Logotyp
  • Startsida
  • / Nyhetsarkiv
  • / Fritidsbanken öppnar på CIK – nu kan du skänka begagnad utrustning för idrott och fritid

Fritidsbanken öppnar på CIK – nu kan du skänka begagnad utrustning för idrott och fritid

Vill du bidra till Knivstas nya Fritidsbank? Välkommen att skänka utrustning som du inte längre behöver. Det kan vara skridskor som är urväxta, skidor som är för korta eller fotbollsskor som inte längre används. Fritidsbanken kommer att ligga i CIK och låna ut idrotts- och fritidsutrustning kostnadsfritt till Knivstas invånare. Nu under vecka 51 kan du lämna in din utrustning onsdag - söndag.

I Fritidsbanken kommer alla att få låna och allt är gratis. Tanken är att du som lånar enkelt ska kunna prova på olika fritidsaktiviteter utan att det kostar något. Fritidsbanken i Knivsta öppnar efter årsskiftet.

Skänk utrustning till Fritidsbanken

Har du utrustning i gott begagnat skick som du inte längre behöver hemma i förrådet? Skridskor som blivit urväxta, skidor som är för korta eller kanske fotbollsskor som inte används längre? Skänk utrustningen till Fritidsbanken!

Inlämningen sker på vänstra sidan om CIK från huvudentrén sett, vid den stora parkeringen. Du hittar inlämningstiderna nedan.

Om Fritidsbanken

Konceptet Fritidsbank finns i många kommuner runt om i Sverige. Vad som finns i fritidsbankens sortiment skiljer sig från ort till ort och beror på vad ”banken” har fått in, men kan handla om allt från slalomutrustning och långfärdsskridskor till pulkor och fotbollar.

Läs mer om konceptet Fritidsbanken på Fritidsbanken.se Länk till annan webbplats.

Inlämningstider för Fritidsbanken Knivsta

Plats: Vänster sida av CIK från huvudentrén sett.

På grund av rådande restriktioner för att begränsa smittspridningen av Covid-19 är CIK stängt. Inlämning till fritidsbanken kommer att öppna upp så snart CIK öppnar upp portarna igen.