Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Cirkusskola på påsklovet

3 april, 09:30 - 6 april, 16:00

450 kr – 500 kr

 

Välkommen till en cirkusskola på CIK under påsklovet!

Den 3-6 april, under 4 halvdagar kommer du tillsammans med pedagogerna Alva Harju Jansson och Woodstock få prova en mängd olika cirkusdiscipliner som jonglering med bollar, ringar, käglor, tallrikar, Diablos och Devil Sticks. Du får också prova att gå på lina, cykla på en-hjuling och hänga i en trapets från taket eller luftakrobatik i tyg och göra enklare konster. Här får du också pröva på att arbeta i grupp och ni övar på tillit till varandra. Du kommer att utveckla din kroppskännedom, balans och koordination.

Under de fyra dagarna får du pröva på alla saker och träna på det du tycker är roligast.

Lördagen den 15 april under Knivsta nycirkusfestival har vi en sluten uppvisning på förmiddagen för föräldrar och vänner där du och din grupp tillsammans visar vad ni lärt er under de fyra dagarna med cirkusskolan. Mer information om det kommer separat efter anmälan.

OBS. Ändring i gruppering och åldersindelning p.g.a. få deltagare. Är du över 13 år och vill gå på kursen kan du höra av dig så kan vi anpassa kursen efter dina färdigheter!

SISTA ANMÄLNINGSDAG 30 mars kl.12.00

Grupp 1:
Ålder: 7-13 år
Tid: 09.30-12.00.
Pausfika ingår i anmälan

Vid frågor kontakta: sumaiya.syeda@knivsta.se

Om pedagogerna

Alva Harju Jansson
Jag är född och uppvuxen i Västerås och flyttade till Stockholm som 16 åring för att starta min nycirkusresa vid nycirkusprogrammet i Alby. Därefter följde tre års cirkusstudier vid Flic scuola di circo i Italien där jag specialiserade mig inom Cyrwheel. För tillfället är jag bland annat med i det nystartade projektet om konstnärlig skapande och nycirkus ICCAR på Mallorca och arbetar som både artist och pedagog både i Sverige och Italien.

Woodstock
Jag heter Woody, jag började med cirkus när jag var 11 år,  över 20 år senare håller jag fortfarande  på. Jag började leda och planera terminer och kurser när jag var 13 år och har aldrig slutat. Tycker även om att ta med cirkusen till jobbet genom åren i äldreomsorgen,  LSS, psykiatrin m.m ALLA kan cirkus! Har uppträtt mycket med mina elever genom åren i olika discipliner vilket jag älskar att göra.

Cirkusskolan ingår i Knivsta nycirkusfestival och är ett samarbete med Knivsta Centrum för idrott och kultur, Funnybones Production i samarbete med Uppsala Ungdomscirkus

Köp biljett

Detaljer

Start:
3 april, 09:30
Slutar:
6 april, 16:00
Kostnad:
450 kr – 500 kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

CIK
Parkvägen 31A
Knivsta, 74175 Sverige
+ Google Map
Phone
018-34 76 44
Visa Plats-webbplats