Logotyp

Fritidsbanken - insamling tillfälligt pausad.

Med anledning av de skärpta restriktionerna är möjligheten att lämna in begagnad utrustning tillfälligt stängd. Huset öppnar igen den 25 januari och vi meddelar så fort vi vet när inlämningsmöjligheterna öppnar igen. Du är snart välkommen att skänka utrustning som du inte längre behöver. Det kan vara skridskor som är urväxta, skidor som är för korta eller fotbollsskor som inte längre används. 

Bild

Konceptet Fritidsbank finns i många kommuner runt om i Sverige. Fritidsbanken i Knivsta kommer att finnas på CIK där vi lånar ut idrotts- och fritidsutrustning kostnadsfritt till Knivstas invånare. Vad som finns i fritidsbankens sortiment skiljer sig från ort till ort och beror på vad ”banken” har fått in, men kan handla om allt från slalomutrustning och långfärdsskridskor till pulkor och fotbollar.

Läs mer om konceptet Fritidsbanken på Fritidsbanken.selänk till annan webbplats

Om Fritidsbanken

I Fritidsbanken kommer alla att få låna och allt är gratis. Tanken är att du som lånar enkelt ska kunna prova på olika fritidsaktiviteter utan att det kostar något. Fritidsbanken i Knivsta öppnar någon gång efter årsskiftet - datum är inte satt i nuläget.

Skänk utrustning till Fritidsbanken

Har du utrustning i gott begagnat skick som du inte längre behöver hemma i förrådet? Skridskor som blivit urväxta, skidor som är för korta eller kanske fotbollsskor som inte används längre? Skänk utrustningen till Fritidsbanken!

Inlämningen sker på vänstra sidan av CIK från huvudentrén sett, vid den stora parkeringen. Du hittar inlämningstiderna nedan.

Inlämningstider för Fritidsbanken

Vecka 2 - möjlighet för inlämning stängd med anledning av de skärpta restriktionerna.

Vecka 3 - möjlighet för inlämning stängd med anledning av de skärpta restriktionerna.

Vecka 4 - i dagsläget är det inte bestämt om vi har öppet för inlämning men uppdaterar när vi vet. Om vi håller öppet är tiderna för inlämning följande:

Måndag – fredag 15.00-18.00

Lördag och söndag 10.00-12.00 och 13.00-16.00

Tänk på att hålla avstånd och visa hänsyn till andra när du kommer med dina saker!

Plats: Vänster sida av CIK sett från huvudentrén.

Bild