Alla lokaler

Scenen

Från andra våningen i huset når du Scenlokalen som erbjuder fantastiska möjligheter för ett skräddarsytt evenemang som konsert, teater, dans, middagsevenemang, konferenser eller biovisning. Scenen är av mellanstor kategori, enligt Riksteaterns mått, en Blå +.

Lokalen har en publikkapacitet för hela 398 sittande varav 6 tillgänglighetsanpassade, fördelat på balkong samt en Gradäng som är infällbar för att ge plats för större golvyta. Med en variabel akustik så lämpar sig lokalen både till akustiska framträdanden samt förstärkta.

Ishallen

Sveriges första passivhuscertifierade ishall är byggd på betongpist och har ett kylsystem där koldioxid används.

Läktaren håller en temperatur på 14-18 grader och har kapacitet för en publikmängd på 300 sittande personer. Ishallen har kommit att bli mycket välbesökt och nyttjas flitigt av hockeyspelare i alla åldrar såväl som av konståkare samt att vi har generösa tider för allmänhetens åkning.

Boka Ishallen via vår e-tjänst

Glasäpplet

Glasäpplet är ett flexibelt rum som möbleras efter behov. Ett naturligt ljus från stora fönster flödar in i lokalen på fjärde våningen och luftrummet intill bjuder på vy över konstverket Moves.

Glasäpplet är utrustat med skärm samt ljudförstärkning och lokalen, som lämpar sig för allt från dans och uppsjungning till kreativa samtal och möten, är möblerbar vid behov.

Stormhatten

Konstklädda väggar pryder denna intima lokal som ligger centralt nära huvudentrén.

Stormhatten lämpar sig väl för möten och samtal i mindre grupp, upp till 12 personer. Lokaler är utrustad med modern touchskärm med whiteboard.

Boka Stormhatten via vår e-tjänst

Stjärnvalvet

Stjärnvalvet är en öppen yta på plan 2 som inbjuder till spontanbesök. Har du tur pågår en tillfällig konstutställning, detta hindrar dock inte möjligheten att hyra ytan.

Med sina 156 kvm är möjligheterna många. Mingel, öppna föreläsningar och utställningar är några exempel på lämpliga aktiviteter.

Sporthall A

Sporthall A är en fullstor idrottshall med måtten 20 x 40 meter. Hallen har sex omklädningsrum som delas med Sporthall B.

A-hallen med sin läktare för 300 åskådare lämpar sig bra som match-hall. Hallen är bollsportsutrustad med planer för innebandy, handboll och basket.

Boka Sporthall A via vår e-tjänst

Sporthall B

Vägg i vägg med A-hallen ligger denna fullstora sporthall som dessutom går att dela av med hjälp av skiljevägg.

Hallen är redskapsutrustad och ger möjlighet att nyttjas till gymnastik såväl som till olika bollsporter. B-hallen rymmer även en ståläktare som erbjuder en vy ut över hela hallen.

Boka Sporthall B via vår e-tjänst

Kampsportslokalen

En fönstervägg ut mot entrékorridoren ger kampsportslokalen ett välkommet och öppet intryck. Lokalen är centralt placerad i huset och fungerar som social mötesplats och en miljö där utövare kan utvecklas mot egna mål i gemenskapen som föreningarna erbjuder.

Här finns två fasta judomattor som sitter ihop, samt fästpunkter för rep och boxningssäckar. Lokalen är delbar på mitten med hjälp av en skiljevägg. I dagsläget utövas Judo, Karate och Brasiliansk jiu jitsu här, men även andra aktiviteter som kan utföras på matta är välkomna!

Boka Kampsportslokalen via vår e-tjänst

Fråga oss!

Vi hjälper dig gärna med ditt evenemang.

Sara Lithén

Receptionist/administratör

018-34 76 44 sara.lithen@knivsta.se