IDROTTSLOKALER

Sporthall A

Sporthall A är en fullstor idrottshall med måtten 20 x 40 meter. Hallen har sex omklädningsrum som delas med Sporthall B.

A-hallen med sin läktare för 300 åskådare lämpar sig bra som match-hall. Hallen är bollsportsutrustad med planer för innebandy, handboll och basket.

Boka Sporthall A via vår e-tjänst

Sporthall B

Vägg i vägg med A-hallen ligger denna fullstora sporthall som dessutom går att dela av med hjälp av skiljevägg.

Hallen är redskapsutrustad och ger möjlighet att nyttjas till gymnastik såväl som till olika bollsporter. B-hallen rymmer även en ståläktare som erbjuder en vy ut över hela hallen.

Boka Sporthall B via vår e-tjänst

Kampsportslokalen

En fönstervägg ut mot entrékorridoren ger kampsportslokalen ett välkommet och öppet intryck. Lokalen är centralt placerad i huset och fungerar som social mötesplats och en miljö där utövare kan utvecklas mot egna mål i gemenskapen som föreningarna erbjuder.

Här finns två fasta judomattor som sitter ihop, samt fästpunkter för rep och boxningssäckar. Lokalen är delbar på mitten med hjälp av en skiljevägg. I dagsläget utövas Judo, Karate och Brasiliansk jiu jitsu här, men även andra aktiviteter som kan utföras på matta är välkomna!

Boka Kampsportslokalen via vår e-tjänst

Ishallen

Sveriges första passivhuscertifierade ishall är byggd på betongpist och har ett kylsystem där koldioxid används.

Läktaren håller en temperatur på 14-18 grader och har kapacitet för en publikmängd på 300 sittande personer. Ishallen har kommit att bli mycket välbesökt och nyttjas flitigt av hockeyspelare i alla åldrar såväl som av konståkare samt att vi har generösa tider för allmänhetens åkning.

Boka Ishallen via vår e-tjänst

KONTAKTA OSS

Flera av våra lokaler kan du boka via vår e-bokningstjänst. Har du frågor om våra lokaler eller behöver hjälp med e-tjänsten är du varmt välkommen att kontakta bokningsenheten.

 

Vi hjälper dig gärna med din bokning!

Telefon: 018-34 76 44

 

E-post: bokning@knivsta.se

 

Här kommer du till vår e-bokningstjänst