Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hundcoachen Fredrik Steen: Föreläsning

20 april, 2022, 18:30 - 20:30

250 kr

 

Är du din hunds bästa vän? Om din hund ser dig som världens bästa vän är det lösningen på nästan alla problem. För att du och din hund ska ha en framgångsrik kommunikation är bra relation ett måste. Den 20 april kommer den rikskända hundcoachen Fredrik Steen till Knivsta och föreläser. Välkommen till en rolig och igenkännande föreläsning med konkreta tips.

Fredrik Steen är född och uppvuxen i Tullinge söder om Stockholm. Hans hundintresse väcktes tidigt och han har inte levt en enda dag i sitt liv utan två eller flera hundar. Hans tränings- och tävlingskarriär satte fart tidigt och redan som tonåring hade Fredrik utbildat ett stort antal hundar i flera discipliner och på olika nivåer. 1993 startade han sin uppfödning av schäfrar. Genom åren har han lyckats få fram ett antal champions, tjänstehundar och fina familj- och tävlingshundar, och tävlat VM med egen hund. Fredrik är utbildad domare för både bruksprov och utställning. Utöver det har han arbetat som lärare och instruktör för polisskolan och Rikskriminalpolisen där han utbildade nya polishundförare, fortbildade polishundsinstruktörer, samt skrev en del av polisens egna utbildningsmaterial.

Han är känd av hela hundsverige som Hundcoachen i TV4 nyhetsmorgon, men har även arbetat internationellt med hundar, praktiskt men även som föreläsare. Bland annat i Asien, många delar av Europa, Centralamerika med mera. Även om Fredrik genomgått många utbildningar i mentalitet, metodik etc. så anser han att han har fått den bästa kunskapen genom det liv han har levt med sina hundar. Favoritcitat: ”Än så länge är det ingen som lärt sig simma med hjälp av teori, det gör man bäst genom att bli blöt”, och det genomsyrar Fredriks tänk omkring hundar. Teori och utbildningar i all ära, men för att bli duktig på hundar måste man umgås och träna praktiskt med hundar.

Köp biljett

Detaljer

Datum:
20 april, 2022
Tid:
18:30 - 20:30
Kostnad:
250 kr
Evenemang Kategori:

Plats

Scenen
Parkvägen 31 A
Knivsta, Knivsta 74175
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Knivsta Kommun