Laddar Evenemang

Alla Evenemang

Julen är här – julstök och smällkarameller!

9 december, 19:00 - 21:00

150 kr – 325 kr

 

Julen är här – och Kristina och Canilla ska ägna sig åt julförberedelser inför kvällens fest.

Gästerna börjar komma en efter en men har alla verkligen rent mjöl i påsen…? Smällkarameller och mördande gott humör. Vad är det egentligen som försiggår bakom kulisserna!

Och vilka förväntningar har vi egentligen på julen och vilka känslor för den med sig?

Alla bär vi med oss våra egna personliga erfarenheter av årets största högtid. Vi bökar och stökar för att göra den så stämningsfull som möjligt och ibland blir det faktiskt den bästa av jular – andra gånger blir det bara pannkaka av alltihop. Det är inte alltid lätt att hantera relationerna med de närstående utan att det blir kaos i julmyset.

Välkomna till en värmande föreställning fylld med igenkänning, humor och stämningsfull sång. I sökandet efter den sanna julandan flätas små och stora funderingar samman med julens sångklassiker och ger en musiksprakande julshow för hela familjen.

Medverkande: Kristina Gissler, Canilla Enskär, Andreas Hellkvist Trio, Roger Berglund, Katarina Sahlstedt, Wille Sahlstedt, Maria Olsson och kören Knivsta Voices m.fl.

DATUM: Lördag den 9 december, kl 19.00 Söndag den 10 december, kl 16.00

BILJETTPRIS: Ord.pris 325 kr Senior 250 kr Barn/ungdom (12-18 år) 150 kr Barn 0-11 år, kostnadsfritt med medföljande anhörig (OBS på biljettpriset tillkommer service avg 12 kr per biljett.)

 

Köp biljett

Detaljer

Datum:
9 december
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
150 kr – 325 kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
,

Plats

Scenen
Parkvägen 31 A
Knivsta, Knivsta 74175
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Scenkonstnärerna