Laddar Evenemang

Alla Evenemang

Långbacka/Bådagård – Growing Up Growing Down

23 november, 16:00 - 17:30

150 kr

 

Vacker stämsång och fiolspel med duon Maja Långbacka och Matilda Bådagård. 

Multimusikerna Maja Långbacka och Matilda Bådagård har hyllats Långbacka/Bådagård med sångerskorna och multimusikerna Maja Långbacka och Matilda Bådagård, är en av Sveriges mest egensinniga duos. Duon har hyllats för sin förmåga att trollbinda publiken med sina tätt sammanflätade röster och fioler, samt för sin förmåga att blanda folkmusik med pop, jazz och filmmusik på ett okonstlat och unikt vis.

En konsert med färgstarka Långbacka/Bådagård är som att träda in i ett särskilt musikaliskt universum där gränser och konventioner utmanas. Konserttiteln Growing Up Growing Down, är också namnet på duons nya skiva. I konserten tar Långbacka/Bådagård sig an de stora frågorna!
”Med temat rötter gör vi ett musikaliskt djupdykande och utforskar livets olika faser och om vad rötter har för betydelse för oss. Det kan handla om geografiska rötter, varifrån man kommer och vilka som gått före, men också olika sätt att ’rota sig’ i livet, de inre rötterna; föräldraskap, andlighet, livet och döden.”

Långbacka/Bådagård har turnerat tillsammans i hela Norden. Duon spelar på vitt skilda scener, alltifrån intima bygdegårdar, kyrkor och folkmusikfestivaler till större konserthus, pop- och jazzklubbar och stadsfestivaler. 2020/2021 komponerade de musiken till den svenska filmen GLACIÄR av författaren Camilla Läckberg och regissören Baker Karim.

Läs mer och se video – Långbacka/Bådagård här: https://langbackabadagard.com/
Growing Up, Growing DownLångbacka/Bådagård

Datum och tid: Lördag 23 november kl. 16.00

Plats: Lilla scenen i Bistro Kvarnen

Biljettpris: 150 kr

Längd: 70 min

Bistro Kvarnen håller öppet från klockan 15 för köp av dryck, fika och smörgåsar.

Konserten arrangeras av Knivstabibliotekets vänner i samarbete med Musik i uppland

Detaljer

Datum:
23 november
Tid:
16:00 - 17:30
Kostnad:
150 kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

CIK
Parkvägen 31A
Knivsta, 74175 Sverige
+ Google Map
Telefon
018-34 76 44
Visa Plats-webbplats