Se den Den lilla Sjöjungfrun – The Musical före alla andra

I mars 2024 har Dröse & Norberg urpremiär av sin nya familjemusikal Den lilla Sjöjungfrun – The Musical. Du kan välja att se den innan alla andra under en publikrepetition på scenen i CIK, den 24 februari 2024!

 

Hela produktionsteamet kommer befinna sig i Knivsta och repetera i över en vecka för att avsluta med en offentlig publikrepetition. Det blir full aktivitet på scenen i CIK dessa dagar med en ensemble på 22 personer och ett stort produktionsteam.

 

”Vi har arbetat fram ett manus som bjuder på en fest för alla sinnen. Jag vill få publiken att känna undervattensmagin och bli ett med sjöjungfrur, fiskar och andra spännande karaktärer med och utan gälar. Vi siktar på att göra produktionen till en fantastisk visuell upplevelse. Ett starkt ungdomsdrama med mycket humor, ackompanjerat av energifylld nyskriven popmusik”, säger Robert Dröse, manusförfattare och regissör.

 

Huvudrollen som den lilla sjöjungfrun spelas av Kiana Blanckert och Gabriel Fontana spelar en av sjöjungfruns systrar. Anna Norberg gör den häxiga Kamtjatkakrabban Svetlana och Joakim Nätterqvist rollen som havskungen Moryn. Dessutom finns Knivstabon Jesper Astinder med i ensemblen.

 

Under publikrepetitioner kan allt hända, byxor kan tappas, repliker kan försvinna och Sjöjungfrun kan få sig en oplanerad kallsup. Var beredd på att det mesta kan hända!

 

Här kan du läsa mer om föreställningen i Knivsta.