Laddar Evenemang

Alla Evenemang

Comedy Queen (2022)

5 maj, 19:00

60 kr

 

13-åriga Sasha har bestämt sig för att bli ståuppkomiker. Mest av allt vill hon få sin pappa att skratta, som gråter i duschen när han tror att ingen hör. Hemma påminner allt om mamma som inte längre lever och bakom ögonen bränner de livsfarliga tårarna. Men Sasha vägrar gråta. I hemlighet skriver hon en lista på allt hon måste göra för att överleva sorgen: raka av sig håret, sluta läsa böcker, tacka nej till världens gulligaste hundvalp och framförallt, bli en Comedy Queen.

Biljetten köper du på plats och kostar 60 kr.

 

Filmklubb för unga som är 11-13 år

Under fyra tillfällen i vår visas filmer på fredagskvällar på CIK. Filmerna är en del av filmklubben för unga i åldern 11-13 år. Den som är medlem i klubben har en garanterad plats på alla filmer som visas under terminen och har möjlighet att påverka filmutbudet i filmklubben i framtiden.

 

Medlemskap

Ett medlemskap kostar 150kr/termin och då får du ett personligt medlemskort där alla visningar ingår och andra roliga erbjudanden. För att bli medlem swishar du 150 kr till 1235943477 och skriver ”FK+ditt-namn” i meddelanderaden. Sms:a sedan en skärmdump på swishen och för- och efternamn, och telefonnummer till Sumaiya Syeda på 073 655 83 08. Vid frågor maila Sumaiya.syeda@knivsta.se

 

För icke-medlemmar

Vill du som inte är medlem i filmklubben kan gå på enskilda filmer i mån om plats. Det kostar 60kr/biljett och visningstillfälle och du måste vara minst 11 år för att kunna delta. Betala via Swish i förväg eller på dörren.

Detaljer

Datum:
5 maj
Tid:
19:00
Pris:
60 kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Scenen
Parkvägen 31 A
Knivsta, Knivsta 74175
+ Google Map
View Plats Website

Arrangör

Knivsta Kommun